Thursday, July 25, 2013

OM ENHET OCH KAMPVILJA

***

VÅR ARBETSPLATS ÄR ARBETARKLASSENS FÄSTNING!

 RÖD FACKLIG OPPOSITION!

* * *
 

OM ENHET OCH KAMPVILJA
2013-04-29
 
Vad som krävs på alla arbetsplatser är Arbetarenhet! En enighet mellan arbetare som är fackanslutna och med arbetare som inte är fackanslutna. Endast när arbetarklassen har enats kan kampen påbörjas mot bolagsväldet och det monopolkapitalitiska utsugarsystemet. Arbetare måste stå skuldra vid skuldra, sammansvetsade i en aktionsenhet för att kunna visa en kampvilja som väcker respekt långt in i motståndarnas led. Det är oerhört viktigt att vi arbetare kämpar för arbetarklassens rättigheter och för de dagsfrågor som är livsavgörande för oss och för våra familjer.

Enhet skapas endast genom ömsesidig respekt arbetarkamrater emellan. Att behandla kamrater nedsättande är att spela bolagsväldet i händerna. Detta skapar oenighet och splittring. Alla åsikter, som överskattar bolagsväldets styrka och underskattar arbetarklassens samlade styrka, är felaktiga. Vi behöver ALDRIG ”gilla läget”, eftersom hela samhället bärs upp av det värde som arbetarklassen, den arbetande klassen, skapar. Detta är grunden för vår gemensamma styrka!

Om klasskampen skall leva och utvecklas krävs det enhet i arbetarleden! Vi får inte låta förvilla oss i fackliga småaktigheter, gräl och revirtänkande. Detta skapar splittring och därmed kan arbetsköparen flytta fram sina maktpositioner på arbetarklassens bekostnad. Är vi splittrade tvingas vi till reträtt, är vi enade kan vi avancera! Det krävs enhet mellan kampvilliga arbetare och samarbetsvilja mellan radikaliserade fackföreningar för att kunna bekämpa bolags- och pampväldet!

ARBETARKLASSENS ENIGHET GER SEGER!

- Röd Facklig Opposition -

 
                                                        fackligopposition@gmail.com

No comments:

Post a Comment